A cég

A CONPROM Kft.-t magyar magánszemélyek alapították. A rövidítés az angol CONsultant & PROject Manager kifrejezésekből ered.
Az elmúlt években lebonyolított számos sikeres projekt ill. a cég tulajdonosi és mérnökgárdájának több évtizedes szakmai tapasztalatai önbizalmat adnak bármilyen jellegű magas-, és mélyépítési feladat teljes körű lebonyolításához.

Munkamódszereink

Bármely építési projekt műszaki lebonyolításáról azt gondoljuk, hogy csak akkor lehet sikeres és csak úgy biztosíthatja a megfelelő és tartós műszaki színvonalat ha az előkészítési fázis elegendő figyelmet kap, azt megfelelő gondosságú szakembergárda felügyeli, ill. az építési fázisban a lebonyolító elegendő számú és felkészültségű szakemberrel van jelen, a kivitelezés minden apró mozzanata ellenőrizve van.

Cégünknél a projektre delegált kolléga (kollégák) teljes munkaidőben a rá(juk) bízott projekttel foglalkozik. Természetesen a munka nagysága, bonyolultsága ill. a ránk bízott feladatok mennyisége dönti el, hogy hány emberünk foglalkozik a projekttel, de alapfilozófiánk, hogy egy munkán minimum egy mérnökünk csakis avval a feladattal legyen elfoglalva.

Csapatban dolgozunk, építési helyszínre telepített építő/építész végzettségű projekt managereinken és műszaki ellenőreinken kívül irodánkból épületgépész és villamos szakembereink, előkészítő mérnökeink segítik a projektet.

A szintén szakmai végzettségű vezetőség bármely problémában segítséget nyújt a kollégáknak, ill. természetesen bármely a projektet érintő problémában,  kérdésben segíti Megbízóját.

Kis szervezet vagyunk, így rugalmasak tudunk lenni. Mindíg megpróbálunk személyre szabott megoldást találni Megbízóinknak. Annyi, és akkora mennyiségű feladatot vállalunk el ami lehetővé teszi a gondos munkavégzést.

Vállalt feladatok

Vállalkozásunk által általában elvállalt feladatkör a projekt teljeskörű műszaki lebonyolítása, amely  - a teljesség igyénye nélkül - az alábbi tevékenységekből állhat:

  1. Projekt előkészítés
  2. Műszaki tanácsadás, költségbecslés
  3. Tervezés, terveztetés, tervellenőrzés
  4. Szakhatósági ügyintézés
  5. Kivitelezői tender kiírása, lebonyolítása
  6. Műszaki lebonyolítás, műszaki ellenőrzés
  7. Átadás-átvétel, garanciális ügyintézés

 

Cégünk a fenti feladatok komplett elvégzésére vagy azokból részfeladatok elvégzésére is vállalkozik.

Örömmel szolgáljuk ki Megbízóink egyedi igényeit is. Ingatlanfejlesztő csoportokhoz való eddigi kötődésünk és tapasztalataink megtanítottak fejlesztői aggyal gondolkodni, tudjuk, hogy minden projekt és minden Megbízó más és más. Nem félünk az új konstrukcióktól.

Amennyiben arra igény merül fel, akár teljes körű ingatlanfejlesztési szolgáltatást is tudunk biztosítani, a helyszín kiválasztásától a használatba vételig.

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben felkeltette érdeklődését oldalunk, íratkozzon fel hírlevelünkre.
 

Oldaltérkép

Főoldal
Rólunk
Tevékenységek
Képek
Mi újság?
Álláslehetőség
Partnerek
Kapcsolat

Tevékenységek

>> Project Management
>> Tervezés
>> Tanácsadás
>> Egyéb szolgáltatások

Mi újság

>> Céghírek
>> Újdonságok

Képek

>> Projectek

Kapcsolat